Wat ik met Reiki voor je kan doen

JE HUIS ZUIVEREN
Als je je niet op je gemak voelt in je huis, is het mogelijk dat daar een aardegebonden energie aanwezig is. Je voelt je bekeken, of je slaapt niet meer zo goed als je van jezelf gewend was.
Het kan ook zijn dat je vermoeidheidsverschijnselen hebt, zonder aanwijsbare reden.
Misschien wil je kind niet (meer) in een bepaalde ruimte spelen of vertoont je huisdier vreemd gedrag.                                       Dan is het mogelijk dat ik met Reiki je huis op afstand zuiver, dat werkt!

BALANS
De elementen (Lucht-Water-Vuur-Aarde) zijn werkzaam in onze energielichamen en als een van hen een tekort of teveel vertoont, kunnen we ons daar heel vervelend door voelen. Als je bijvoorbeeld een teveel aan Water hebt, kun je je huilerig voelen en dat blijft dan maar voortduren.
Laat het mij even weten en dan breng ik je op afstand in balans.
UITDRIJVEN
We leven op de aarde met dualiteit en polariteit en dus wit-zwart, hoog-laag, hard-zacht, etc. Zo ook met het licht en het duister. Het kan zijn dat je wordt bezocht door “het duister”. De oorzaak kan in jezelf liggen, maar het kan je ook ooit aangedaan zijn.
En dan zijn er de negatieve energieën, die door jou onbewust worden uitgenodigd en die schade op alle niveaus (fysiek, mentaal, psychisch, emotioneel, etc.) kunnen aanrichten.
Herken je hier iets van?
Laat het me weten en dan zoek ik het betreffende kwaad op en drijf het uit, waarna ik je zal helpen om te helen, zodat deze nare bezoekjes tot het verleden gaan behoren en jij je een stuk wijzer, zekerder en vooral lichter zult voelen.
In ons persoonlijke contact ga ik dieper in op wat er aan de hand is.
Nog even: het enige dat sterker is dan het kwaad of duister is liefde en licht, daarmee drijf ik het kwaad uit (dus geen rare en enge praktijken).
KOSTEN
Voor het zuiveren van je huis betaal je €10 per aardegebonden energie
Het in balans brengen kost ook €10
Voor het uitdrijven betaal je eenmalig €50 en mocht zich daarna weer iets duisters, een aardegebonden energie of onbalans  voordoen waarvoor je mij inschakelt, dan betaal je niets meer.