Reiki

A Course in Light and Love

Universele levensenergie

Het Japanse woord "Reiki" betekent "universele levensenergie". Deze energie is er altijd geweest, zal er altijd zijn en is overal om ons heen.

Wat is het effect van Reiki?

Reiki brengt je dichter bij wie je werkelijk bent, het brengt je in balans. Het leert je op een milde manier om bijvoorbeeld je grenzen aan te geven, meer zelfvertrouwen te krijgen of anderszins, het is maar net wat jíj nodig hebt. Als je Reiki hebt, heb je dat voor de rest van je leven "bij de hand" wanneer zich fysieke, psychische of emotionele problemen voordoen bij jezelf, je partner, vrienden, familie of anderen. Door een Reikibehandeling wordt het zelfherstellend vermogen van degene die wordt behandeld in hoge mate versterkt. Het werkt sterk reinigend, ontgiftend en ontspannend. Het neemt niet alleen de pijn weg, maar gaat vanzelf naar de oorzaak van de klacht en doet daar zijn werk. Wij kunnen Reiki niet manipuleren, de energie is intelligenter dan ons menselijk intellect. Het enige dat je nodig hebt is vertrouwen. Reiki werkt op alle niveaus en deze liefdevolle, kosmische energie werkt niet alleen zelfherstellend bij emotionele pijn, het helpt ook onverwerkte ervaringen alsnog te verwerken, waardoor de oorzaken van lichamelijke problemen kunnen verdwijnen. Het maakt krachtiger, meer ontspannen en het verjongt. Haar en nagels groeien sneller en worden gezonder.

Reiki zorgt voor wonderen!

En dan heb ik niet eens voorbeelden gegeven van wat voor wonderlijke dingen er kunnen gebeuren. Het verdwijnen van hernia's en whiplashes, het voorkomen van brandwonden en bloeduitstortingen, maar ook examen doen zonder angst of solliciteren zonder nerveus te zijn, enzovoort. Het is een grenzeloos pakket.

Reiki maakt je vooral gelukkig en dat blijft!

Doe jezelf een plezier en vraag eens om een Reikibehandeling, daarna kun je altijd nog zeggen dat het niets voor jou is.

Hieronder zie je de Reikiprincipes, zoals dr. Mikao Usui ze heeft ontvangen

maak je vandaag niet boos
maak je vandaag geen zorgen
eer je ouders, leraren en ouderen
leef oprecht
toon dankbaarheid aan alles wat leeft