Reikicursus

Bij een pasgeboren baby zijn de energiekanalen nog helemaal open, maar door opvoeding, school, rationele vorming en trauma’s slibben de kanalen als het ware een beetje dicht en kunnen we de zelfherstellende energie nog maar mondjesmaat opnemen en doorgeven.

Reiki ontvang je in een cursus van vier dagdelen en elke keer krijg je een initiatie ofwel inwijding door de Reikimaster. Door de inwijdingen verwijdert Reiki de blokkades in de energiekanalen, die verhinderen dat de energie vrij doorstroomt. De levensenergie stroomt weer onbelemmerd en daardoor kun je jezelf en anderen Reiki geven.

Je leert de handposities die je gebruikt om jezelf en anderen te behandelen, je geeft de energie door aan elkaar en deelt je ervaringen in een geborgen omgeving. Iedereen, zonder uitzondering, vindt het altijd onvergetelijke avonden.

Zo’n Reikicursus doe je in de eerste plaats voor jezelf en het is fijn om deze rijke energie via je handen door te geven aan anderen.

Ik geef Reikicursussen waar het maar nodig is, ook buiten Nederland.
Als je minimaal vijf en maximaal acht personen bij elkaar hebt die de eerste graad van Reiki willen ontvangen, bijvoorbeeld bij jou of bij iemand anders thuis, neem dan contact met mij op. Dan kom ik naar je toe en neem mijn behandeltafel mee.